Nákupní košík

Přejít k pokladně

Kožený kabelko-batoh 2v1

5 690,00 Kč



Detail produktu

Kožený kabelko-batoh 2v1

5 690,00 Kč

Popis produktu:

Kožený kabelko-batoh 2v1 - kvalitní kožený kabelko-batoh je vyroben ručně z pravé hovězí kůže, která zaručuje jeho dlouhou životnost. Kožený kabelko-batoh je spojením módy a funkčnosti. Lze jej použít jako elegantní kabelku a v mžiku jej předělat na praktický batoh. Kabelko batoh má dvě hlavní oddělení které se uzavírají dvěma zipy. Na předním dílu je plně funkční ozdobní kapsička, která se otvírá dvěma zipy po stranách. Celá kapsička je ještě uzavřená pomoci dvou magnetu na klapně. Na zadní straně  je uzavíratelná kapsa na zip, která je vhodná na peněženku. Na vnitřním předním dílu je kapsička z podšívky, kterou je možné využit na mobil a kapesníky. Na zadním vnitřním dílu je kapsička na zip.

Kabelko-batoh má dva popruhy, které se dají upravit pomoci zkracovačů. Tyto popruhy jsou k batohu připevněny pomocí kovových kroužků a jejich posouváním v kroužcích lze kabelko-batoh v mžiku předělat z kabelky a na batoh a opačně. Dno je opatřené pěti puklemi proti oděru. Součásti kabelko-batohu je pouzdro na žetony, které se připíná karabinkou.

Kožený Kabelko-batoh 2v1 má rozměry 29 cm x 29 cm x 12 cm.

 

Tento výrobek dodáváme v různých barevných kombinacích.
Více o barvách kůže se můžete dočíst zde.

Kupující bere na vědomí, že pokud si vybere u jakéhokoliv výrobku jinou barevnou kombinaci než hnědá kůže, černá kůže, hnědá kůže hnědá nit, nebo černá kůže černá nit, nebude mít nárok bez důvodu vrátit tento výrobek dle § 1837 občanského zákoníku z důvodu, že daný výrobek je upraven dle jeho osobních přání a požadavků a pro jeho osobu, a takový výrobek je dále neprodejný.
360° prohlídka:

Výrobce:

Brašnářství Tatiana Brašnářství Tatiana
Výrobce kvalitních kožených výrobků z pravé hovězí kůže


Naše výrobky vyrábíme výhradně ručně, a tak je každý náš výrobek svým způsobem originál. Proto se může stát, že se budou nabízené výrobky nepatrně lišit od uvedených fotografií.

Po objednávce každého zákazníka zpravidla telefonicky kontaktujeme a dohodneme přesné detaily výrobku.

Nepřehlédněte také tyto výrobky z pravé hovězí kůže:



Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH.